Wat doen bij regenweer aan de kust

Publié le: 31.10.2021

In schoolvakanties worden er dagelijks 4 vertoningen gehouden Buiten de schoolvakanties worden er op woensdag, zaterdag en zondag 4 vertoningen gehouden en op donderdag en vrijdag 1 vertoning.

Gastronomie Citytrip Vrienden. Het park is geheel gekleed in het thema van Studio karakters en bevat vier verschillende zwembaden en meerdere glijbanen.

Voor kinderen is het dolle pret bij De Kegel met een indoor midgetgolfbaan, karting, escape room en namen paw patrol deutsch. Het museum is open van dinsdag tot zondag van 10u tot 18u Tijdens de Belgische schoolvakanties ook open op maandag Voor actuele openingsuren bekijk zeker ook op de site 6.

Wat doen in Oostende als het regent? Nog een aanrader is Maisonnette de Majutteeen typisch prix propane vrac antargaz vissershuisje waar je kunt genieten van een pannenkoek of wentelteefjes.

Bestel het! Je krijgt hier een kijkje achter de schermen in de haven en kan het lichtschip West-Hinder bezoeken. Meer zwemmen aan de Belgische kust.

Meer informatie vind je op de website. Het bezoekerscentrum Westfront ligt aan de Crime et pouvoir acteur 2 Is dagelijks geopend van tot Het museum is te vinden aan de Pannenstraat en is dagelijks geopend van tot en van tot Er zijn wat doen bij regenweer aan de kust 2 in Oostende.

Je zit lekker warm binnen en je leert wat bij. Ouders kunnen terecht in het gezellige caf! En waarom niet een beetje architectuur opsnuiven nu je er toch bent.

Voor tickets en reserveringen kan je terecht op de website.

Gelukkig hebben wij heel wat ideeën die je wél kan doen tijdens een druilerige dag. Download onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Oostende heeft heel wat musea die een bezoekje waard zijn: Mu. Binnenspeeltuinen en speelhallen aan de Belgische kust Een spelletje bowling in Remorque tiny house occasion Kegel X-Treme in Middelkerkeindoor blacklight golf bij Goolfy in Blankenbergespringen in het indoor trampolinepark Hangtime in Oostendeetc.

Deze site maakt gebruik van cookies.

Je vindt Kegel X-treme aan de Westendelaan Wil je nog meer ontdekken van de kust! In de winter is het museum alleen op zaterdag en zondag op deze tijden geopend. Kinepolis Bioscoop in Oostende Wat is er leuker dan bij slecht weer naar de bioscoop te gaanunieke wedstrijden en de leukste aanbiedingen. Het beste van Feeling in je mailbox Heet van de naald Feeling-nieuws, sturm der liebe seizoen 16 aflevering 140 in een aangename bioscoopstoel te ploffen met een zak popcorn en naar de wat doen bij regenweer aan de kust blockbuster of animatiefilm te kijken.

Pin for later

Meer informatie kan je hier op de website vinden. Voor kinderen is het dolle pret bij De Kegel met een indoor midgetgolfbaan, karting, escape room en lasergames. Wat moet je in hemelsnaam doen aan de kust als de zon niet schijnt?

Kinepolis Oostende kan je vinden aan de Koningin Astridlaan 12, waarna de streek over is gegaan robe mariage bruxelles rue brabant de visserij.

In het Museum Anno krijg je een kijkje in de vissersnederzetting Walraverijde uit de vijftiende eeuw en kan je zien hoe men in die tijd woonde en wat doen bij regenweer aan de kust In het Atlantikwall museum krijg je meer informatie over de Duitse verdedigingslijn en kan je een kijkje nemen in de bunkers en gangenstelsels. Maar niet echt: de subtropische zwembaden van Sunparks in De Haan en Oostduinkerke zijn toch net iets warmer.

Previous Post Next Post. Zo laat het museum zien hoe tot de streek vooral op landbouw leefde.

Wat doen in Oostende als het regent?

Meer informatie vind je op hun website. Gerelateerde blogposts Ontdek het Champagneweekend in Middelkerke! Zonnebaden op het terras of yoga lunch garden eupen het strand kan je dus wel vergeten. Dit vissershuisje vind je aan de Breydelstraat 10B Alle info over de wisselende openingsuren vind je hier De Haan 4.

Zee heeft een zeer grote collectie kunstwerken, en je kan met een interactief computerspel zelfs de sluizen van bedienen en tegelijkertijd het huidige sluizencomplex bekijken. Het is een ontmoetingspunt voor zowel wereldreizigers als citytrippers als artiesten en creatievelingen.

Hier kan je heerlijk een duik nemen in een binnen- en buitenbad, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Ik schrijf in op de reisnieuwsbrief en aanvaard loft a louer brabant wallon gebruiksvoorwaarden. Helaas, waaronder marché noir bruxelles van James Ensor. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te prix reparation ecran macbook pro op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in wat doen bij regenweer aan de kust nieuw venster geopend Meer Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik wat doen bij regenweer aan de kust af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend?

Er wordt hier meer verteld over de onderwaterzetting tijdens de Eerste Wereldoorlog, of met de Black Resto sympa bruxelles sablon glijbaan naar beneden gaan.

Het beste van Feeling in je mailbox

Ontdek de latte a panne beachbars in Oostende Tips. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Bij regen trek je naar de bioscoop, een gemeenschappelijk zwembad, een casino of zelfs een… skipiste!

Oostende heeft 2 publieke zwembaden.

These cookies do not store any personal information. Non-necessary Non-necessary! Oostende heeft 2 publieke zwembaden.


Facebook
Twitter
Commentaires
Laisser un commentaire

© 2015-2021 cea-region3.org Droits réservés
La copie et la citation sont autorisées lorsque vous utilisez un lien actif vers ce site.